Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Özel Sağlık Sigortası

Özel sağlık sigortası , sağlığınızda farklı etkenler nedeniyle oluşabilecek hastalıkların tedavisini sağlayan ve size çeşitli hizmetler suna...

Özel Sağlık Sigortası


Özel sağlık sigortası, sağlığınızda farklı etkenler nedeniyle oluşabilecek hastalıkların tedavisini sağlayan ve size çeşitli hizmetler sunan sigortadır. Özel sağlık sigortaları arasından ihtiyacınıza uygun bir plan seçerek geleceğiniz için önemli bir sağlık planına sahip olabilirsiniz. 

Ayakta tedavi, yatarak tedavi, muayene ve ilaç giderleri, laboratuvar hizmetleri, fizik tedavi, görüntüleme yöntemleri, ileri tanı yöntemleri, masrafları, gebelik takibi ve tedavisi, yurt dışı ayakta ve yatarak tedavi hizmetleri planlara dahildir. 

Özel Sağlık Sigortasının Ayrıcalıkları


Hastaneye ihtiyacınız olduğunda, normalde sağlık bakımı için ödediğinizden çok daha ucuza en kaliteli hizmetlerle tedavi alabilirsiniz. Özel Koşullar bölümünde değişiklik gösterebilen poliçe kapsamında sunulan farklı planların farklı özelliklerini göz önünde bulundurarak size en uygun sigorta ürününü seçebilirsiniz. İhtiyacınız olan tedaviyi birçok sağlık hizmeti sağlayıcısından çok az ücretle veya hiç ödemeden alabilirsiniz. 

Süper yüksek servis maliyetleri ile ciddi tedaviler için ekstra ödeme yapmanıza gerek yok. Beden ve ruh sağlığınızla ilgili tüm konuları detaylı bir şekilde planlamak ve sağlık riskleriyle başarılı bir şekilde mücadele etmenizi sağlar. En uygun fiyat ve garantili doğru ürünü seçerek özel sağlık sigortası poliçesi güvencesi ile sizin, eşinizin, çocuklarınızın ve sevdiklerinizin sağlığını koruyun. 

Özel sağlık sigortası fiyatları sizin tercih ettiğiniz poliçe planına göre farklıdır. Yaşadığınız şehir, almak istediğiniz ayrıcalıklar ve daha birçok ayrıntıya göre fiyatlar belirlenebilmektedir. 

Özel Sağlık Sigortası Neleri Kapsıyor? 


Herhangi bir anlaşmalı doktor veya tıbbi tesisten eksiksiz bir sağlık taraması, teşhis ve tedavi hizmeti almanızı sağlar. Ülkemizdeki veya dünyanın herhangi bir yerindeki ihtiyaç duyabileceğiniz bu teminat türü ile her zaman poliçe kapsamında hazır olursunuz. Sigorta şirketiniz ile anlaşmalı tüm hastaneler, poliklinikler, teşhis merkezleri, fizik tedavi merkezleri, eczaneler ve sağlık ofisleri için ihtiyacınız olan hizmetleri sigorta kuruluşlarından alabilirsiniz. 

Özel Sağlık Sigortası kapsamında alacağınız hizmetler, yatış, yoğun bakım, kemoterapi, radyasyon tedavisi, diyaliz, küçük prosedürler, hastane sonrası fizyoterapi, evde bakım, yardımcı tıbbi ekipman, trafik kazası sonrası bakımdır. Ayrıca diş bakımı, mamografi ve PSA kontrolü, ambulans, protez masrafları, yabancı hastane tedavisidir. 

Ayakta tedavi, tıbbi konsültasyon ve acil servisler, tıbbi muayene, ilaç, 0- 6 yaş çocuklara aşı, test hizmetleri, görüntüleme yöntemleri, ileri teşhis yöntemleri, fizik tedavi, doğum sigortası, gebelik takip masrafları gibi birçok ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Özel sağlık sigortası sorgulama işlemi e-devlet üzerinden rahatlıkla yapılabilmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe