Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Ucuz ve kaliteli toptan elbiseler nereden alınır?

84 yılından bu yana Ayshan Moda adı altında kişiye özel olarak başladığımız perakende ve toptan kadın kıyafetleri ve toptan tesettür elbisel...

Ucuz ve kaliteli toptan elbiseler nereden alınır?
84 yılından bu yana Ayshan Moda adı altında kişiye özel olarak başladığımız perakende ve toptan kadın kıyafetleri ve toptan tesettür elbiseler üretimini başlatmıştık. Zamanla toptan elbise fiyatları neticesinde toptan kıyafet satışı perakende satışları geçince artık toptan satışlara ağırlık vermeye başlamıştık. Ardından başlarda toptan tesettür elbiselere verdiğimiz ağırlığı artık zamanla genel anlamda toptan bayan giyimi olan toptan bayan elbiselerine vermemiz gerektiğini gördük. Müşterilerimiz aslında sadece muhafazakâr kesimde değildi. Tamam, bizler tesettür markası olarak başladık ancak her iki kesime de hitap ettiğimiz takdirde gerçekten güzel işler çıkarabildiğimizi zaman içerisinde gördük. Bunu bize en güzel gösteren tandık aracılığıyla gelen açık müşterilerimiz olmuştu. Perakende, yerini zamanla toptan elbiselere toptan elbiselerde zamanla toptan kadın elbiselerine bırakınca işte o zaman gördük ki aslında toplumda birlik vardı. Bu durum toplumda sen veya ben bilinci yerine biz bilinci olduğunu bizlere gayet net göstermişti. Sonuçta her iki kesiminde ucuz ve kaliteli toptan elbiseler adresi Ayshan Moda olabilirdi ve bugün biz bunu sağladık. 

Tarafsız marka Ayshan Moda:

1984 yılında ilk tesettür markalarından olan markamız Ayshan Moda ilk kurulduğu yıllarda hedef kitlesi nedeniyle taraflıydı. Ancak toplumun aslında yeri geldiğinde nasıl bir bütün ve tarafsız olabildiklerini belli bir süreç geçtikten sonra Ayshan Moda olarak görebildik. Bu durum bizlere ve topluma büyük örnek olmuştu. Ayrıca insanlara alışveriş yaparken nasıl tasarruf yapılır bunu da bir tesettür ve bayan giyim markası olarak zamanla insanlara gösterdik. Ayshan Moda olarak perakende alımların toptan alımların yanında ne kadar fazla ödeme yaptırdığını müşterilerine göstermiş olduk. Aslında hiçbir markanın istemeyeceği bu öğreti bizlerin çok işine yaradı. Müşterilerimiz ister kişiye özel diktirsin ister fabrika satışlarından faydalanmak istesin sonuçta en uygun fiyattan kaliteyi elde edebiliyorlardı. İlk zamanlar sadece tesettür markası olarak bilinen markamız, zamanla açık müşterilerimiz için hizmet vermeye başlayınca tarafsız bir marka olduğunu göstermiş oldu.

Ayshan Moda ve uygun fiyata kalitenin adresi: 

Ayshan Moda ve uygun fiyata kalitenin adresi Merter’de kurulduğundan beri tesettür dünyasının toptan satış yapan markları arasında akla ilk gelen marka olmuştur. 84’de kurulmuş köklü bir firma olan firmamız hakettiği bilinirliğe ve görünürlüğe ulaşması için gereken tüm teknolojik gelişmeler sağlanmıştır. Ayshan Moda yerel pazarlama anlayışından sıyrılmış ve sınırlarını aşarak tüm ülke geneline satış yapmaya başlamıştır. Böylece, küçük bir atölyeden daha fazlası olmaya başlamıştır. Hedefini yük tutan ve müşteri memnuniyetini asla göz ardı etmeyen markamız markalaşma yolunda kısa zamanda büyük adımlar atmıştır. İlk etapta tesettür olarak tekstil üretim hayatına başlayan sonrasında tarafsız bir anlayışla her iki kesime de seslenen markamız Ayshan Moda bugün ülke genelinde güvenilir ve kaliteli tekstilin adresi olmuştur. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok