Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Uv baskı makinesinin en kaliteli adresi: Teknofinal

Uv baskı makinelerini tanıtabilmek için öncelikle bu makinelerle yapılan baskının ne anlama geldiğini bilmek faydalı olacaktır. Uv baskı, ul...

Uv baskı makinesinin en kaliteli adresi: Teknofinal
Uv baskı makinelerini tanıtabilmek için öncelikle bu makinelerle yapılan baskının ne anlama geldiğini bilmek faydalı olacaktır. Uv baskı, ultraviyole küre baskı teknolojisini kullanarak, tercih edilen ürün üzerinde baskı yapma işlemidir. Ultraviyole baskı olarak da bilinen Uv baskı işlemi, ultraviyole ışığa maruz kaldığında çabuk kuruyabilmesi adına formüle edilmiş, özel mürekkepleri içerir.

Uv Baskı Makinelerinin Kullanım Alanı Nedir?

Teknolojinin dahil olduğu her alanda uv baskı yapma imkânı da vardır. Ayna yüzeyi olmayan metaller, pvc esaslı plakalar, düzgün yüzeyli taşlar, ahşap ve cam plakalar, uv baskıya uygun tekstil ürünleri gibi sayılabilecek daha pek çok ürün üzerinde, uv baskı imkânlarından yararlanılabilir.
Ayrıca ambalaj ve etiket baskıları uv baskılarının en çok kullanıldığı alanlardır.

Kullanım alanı oldukça geniş olan Uv baskı, diğer baskı yöntemlerine göre oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü bir baskı yöntemidir. Bu baskı yönteminde baskılar renginin canlılığını korur niteliktedir.

Neden Uv Baskı Makinesi Tercih Edilmelidir?

Uv baskı makinesi ile tasarlanan baskı yönteminin diğer baskı yöntemlerine oranla avantajları vardır. Uv baskı diğer baskılara göre daha dayanıklı ve esnek bir baskı yöntemidir. Hızlı kuruma sürecine ve yüksek baskı kalitesine sahiptir.

Zaman tasarrufu gerektiren baskı çeşitlerinde uv baskı yöntemini kullanmak, size zaman anlamında büyük avantaj sağlayacaktır. Mürekkebin çabuk kuruması baskı işlemi sırasında daha kısa zaman harcamanıza ve daha hızlı işlem yürütmenize imkân tanır.

Uv Baskı Makinesi Hangi Özelliklere Sahiptir?

Baskı makinelerinin ilk tercih adresi olan Teknofinal, Uv baskı makinelerinde de güvenle tercih edebileceğiniz en ideal adres olarak sizlere destek oluyor.

Teknofinal güvencesi ile edineceğiniz Uv baskı makinesi modeli olan Bestjest Vocan Plas A3 Flatbed Uv Baskı Makinesi, tekstil hariç, ahşap plastik, slikon ve cam yüzeylerde baskı yapma imkânı sunar. Bu model ile kullanılan 6 renk mürekkep sayesinde daha hızlı baskı yapabilirsiniz.
A3 Uv baskı makinesi ile kabartmalı baskılar yapabilirsiniz.

Baskı İşlemini Nasıl Yapmalısınız?

A3 Uv baskı makineleri ile daha kolay ve zaman tasarrufu sağlayabileceğiniz baskıları daha kısa sürede tasarlarken kullanım pratikliği de baskı işlemini daha kolay ve daha konforlu hale getirmektedir.

A3 Uv baskı makinesini kullanırken faydalanmaznız gereken mürekkep, UVM21 Bestink Uv mürekkepleridir. Peki baskı sırasında izleyeceğiniz yol nasıl olmalıdır?
Baskı yaparken öncelikle, baskı yapacağınız görseli, corel ya da photoshop programlarında tasarlayarak bilgisayarınıza kaydetmelisiniz. Bu görseli makinenin kontrol yazılımı olan acrorip 9.3 programına aktarmalısınız. Görselin ebatını ayarladıktan sonra tabla üzerinde nereye baskı yapacağınıza karar vermeli ve ayarlamalısınız. Tüm bu aşamalardan sonra görseli makineye aktarmalısınız. Baskı işlemi sona erdikten sonra ürününüz artık kullanıma hazırdır.

Tasarım kolaylığı, çıkan baskının kalitesi ve kullanım sırasındaki rahatlığının yanında, zaman tasarrufu sunan bu makineler, maliyet olarak da ürün alıcılarını zorlamayan bir değerle satışa sunuluyor. Uv baskı makinesi fiyatları ile Teknofinal, müşterilerinin bütçesine dost bir fiyatlandırma sunarak, siz değerli müşterilerine destek oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok