Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Diş implantı tedavisi nedir

Eksik dişlerin tedavisinde kullanılan en yaygın yöntemlerden birisi diş implantı tedavisidir. Çene kemiği içerisine yerleştirilen titanyum v...

Diş implantı tedavisi nedir

Eksik dişlerin tedavisinde kullanılan en yaygın yöntemlerden birisi diş implantı tedavisidir. Çene kemiği içerisine yerleştirilen titanyum vidalardan oluşan diş implantları gerçek dişlere çok yakın bir kullanım kolaylığı ve kalitesi sağladığı için tercih edilmektedir. Diş implantı tedavisinin ardından yapılan dişler kendi dişleriniz gibi görünerek doğal diş hissi yaratmaktadır. Çene kemiği içerisine yerleştirildiği için uzun yıllar sanki kendi dişini ezmiş gibi bir kullanım imkanı sunmaktadır.
 
Diş implantı tedavisi uzman diş hekimleri tarafından yapılmaktadır. Uygulanan tedaviden verimlilik alabilmeniz uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilmeniz için tedaviyi uygulayan diş hekiminin bu alanda sahip olduğu deneyim oldukça önemlidir.
 
En başarılı diş implantı tedavileri için Dentway Diş Hekimim ile iletişime geçebilirsiniz. Öncelikli olarak Web sayfasını inceleyebilir Ağız ve Diş Sağlığı konusunda uygulanan tüm tedaviler hakkında detaylı olarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Ardından iletişim bilgilerinden Dentway Diş Hekimim kliniğine ulaşabilir ve ön randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Diş implantı kimlere yapılır


Ağzında eksik diş bulunan hastalar için önerilen en uygun tedavi yöntemi diş implantı tedavisidir. Bunun için her bir hastanın 18 yaşını tamamlamış olması gerekmektedir. 18 yaşını tamamlayan ve çene ve yüz gelişimi tamamlanmış olan her bir birey için implant tedavisi uygulanmaktadır.

Diş implantı tedavisi uygulamaları için Dentway Diş Hekimim web Sayfası üzerinden online randevu alabilirsiniz. Yapılacak olan ön muayene de öncelikli olarak çene yapının implant uygun olup olmadığı tespit edilmektedir. Röntgen çekimleri ile uygunluk tespiti yapıldıktan sonra diş implantı tedavisi için süreci başlatabilirsiniz. 

Diş implantı fiyatları


Diş implantı fiyatları kullanılan implant malzemesinin markasına göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda eksik diş sayınıza göre yapılacak olan implant sayısı fiyatları direkt olarak etkileyen noktalardan birisidir. Diş implantı tedavisi almak istiyorsanız ve bu tedavinin sizlere ne kadara mal olacağını merak ediyorsanız Dentway Diş Hekimim sitesine girebilir ve burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden bir ön muayene talebinde oluşturabilirsiniz. Yapılacak olan bu ön muayenelerde öncelikli olarak implant tedavisi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bununla birlikte sizler için ihtiyaç duyulan diş implantı tedavisinin maliyetleri hakkında en net bilgilere ulaşabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok