Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Hydrafacial cilt bakımı nedir ve 2022 fiyatları

Cildinin temiz bir görünüme kavuşması, lekelerden cildin arındırılması ve daha pek çok avantaj için ön planda olan hydrafacial, herhangi bir...

Hydrafacial cilt bakımı nedir ve 2022 fiyatları

Cildinin temiz bir görünüme kavuşması, lekelerden cildin arındırılması ve daha pek çok avantaj için ön planda olan hydrafacial, herhangi bir ağrı ya da acı içermemektedir. Cildin herhangi bir zarar görmesinin önüne geçerek yenilenmesini sağlayan, bu şekilde cildin görünümündeki kusurları ortadan kaldıran bu yöntem, ölü hücrelerin bertaraf edilmesini de sağlar. Biz de bu kapsamda içerikte size hydrafacial cilt bakımı nedir ve 2022 fiyatları hakkındaki tüm detaylardan bahsederek, detaylı bilgi edinmenize yardımcı olacağız.

Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir?

Cildinizde belirli dönemlerde, belirli sebeplerle ortaya çıkan lekeler, kırışıklıklar, akne ve kuruluk gibi pek çok olumsuz durum, hydrafacial isimli cihaz ile yapılan uygulama sayesinde ortadan kaldırılmaktadır. Uygulama içerisinde herhangi bir ağrı ve acı gerektiren işlem barındırmadığı için günümüzde en fazla tercih edilen cilt bakım uygulamalarının başında yer alıyor. Peki, bu uygulamanın önemi nedir?

● Cilt altına ulaşma özelliğine sahip olduğu için yalnızca bir cilt problemi değil, pek çok cilt problemine çözüm bulmaktadır.
● Elle herhangi bir işlem gerçekleştirilmez. Hydrafacial cihazı ile işlemler gerçekleştirildiği için temastan kaçınılmaktadır.
● Her cilt tipinin hassasiyet derecesi birbirinden farklı olduğu için 4 farklı uçlarla cilt tipine göre bir uygulama gerçekleştirilmektedir. Bu uçlar turuncu, beyaz, yeşil ve mavi olarak bilinmektedir.
● İlk seanstan itibaren olumlu sonuçlar alınmaya başlanır. Bu da uygulamanın ne kadar önemli ve etkili olduğunu göstermektedir.

Son dönemin en sık tercih edilen cilt bakım uygulamalarından olan hydrafacial, yeni nesil uygulama süreci ile farkını hissettirmektedir. Bu nedenle kişinin kısa sürede cilt problemlerinden kurtulmak istemesi halinde, ilk akla gelen uygulamadır.

Hydrafacial Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Günlük hayatında sürekli makyaj yapan ya da çevre şartları sebebi ile cildinde olumsuzluklar meydana gelen kişilerin ilk olarak başvurduğu uygulamadır. Yaşlanma karşıtı olarak bilinen uygulama, kısa seanslar ve özel bir cihaz yardımıyla gerçekleştirildiği için herhangi bir ağrı ya da acı oluşmaz. Peki, bakım nasıl gerçekleştirilir?

● Özel solüsyonlar yardımı ile cildin uygulamaya hazır hale getirilmesi sağlanır.
● Cilt tipine uygun olarak seçilen özel solüsyon uygulama yapılacak alana sürülür ve sonrasında vakumlama işlemi yapılır.
● Hydrapeel tipsler isimli cihaz yardımı ile vakumlama işlemi gerçekleştirilir.
● Cildin gözeneklerinin tıkanmasına sebep olan kir gibi etkenler, özel solüsyonun cilde sürülmesi ile ortadan kaldırılır.
● Vakum teknolojisi sayesinde cilde uygulanan solüsyon, deri altından itibaren çekilir. Böylece cildi yoran ve bozulmasına sebep olan etkenler vakum teknolojisi sayesinde ciltten arındırılmış olur.
● Cildin yeniden yapılanması ve iyileşmesi için cilde özel olarak hazırlanan serumların, özel cihaz yardımı ile cildin alt katmanına kadar etki etmesi sağlanır.
● LED ışık uygulaması sayesinde, uygulama süresince yapılan pek çok işleme maruz kalan cildin sakinleştirilmesi sağlanır.

Hydrafacial cilt bakımı uygulaması, içerisinde tüm bu süreçleri barındırmaktadır. El değmeden gerçekleştirilmesine karşın, uzman gözetiminde yapılır.

Hydrafacial 2022 Fiyatları

Cildin yenilenmesi ve daha sıkı bir görünüme kavuşması için yapılan hydrafacial cilt bakımı uygulaması, içerisinde çok özel solüsyon, serum ve cihazları barındırdığı için, pek çok farklı etmen fiyatları etkileyecektir. Genel anlamda;

● Uygulanacak olan serum ve solüsyonlar,
● Kullanılan cihaz,
● Malzemeler,
● Seans sayısı ve
● Uygulamayı yapan klinik gibi faktörler dikkate alınarak, hydrafacial fiyatları belirlenmektedir.

Hydrafacial fiyatları 2022 yılında da değişikliğe uğradığı için, mutlaka uzmanlardan bu konuda bilgi alınmalı, uygulamanın içeriği öğrenilmelidir. Flora Klinik ise size uzmanlarla hydrafacial cilt bakımı uygulaması gerçekleştirdiği için, tüm süreçlerde etkin bir başarının elde edilmesine yardımcı olacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular


Hydrafacial Cilt Bakımı Ne İşe Yarar?

Herhangi bir ağrı ya da acı olmadan, cildinizde meydana gelen kırışıklıkların, ölü hücrelerin, akne vb. olumsuzlukların bertaraf edilmesi adına son derece önemlidir.

Hydrafacial Cilt Bakımının Avantajları Nelerdir?

El değmeden, cilde özel solüsyon ve serumlarla, kısa süreli seansların sayesinde gerçekleştirilen Hydrafacial cilt bakımı uygulaması, acı ve ağrı hissetmeden cildin yenilenmesine yardımcı olmaktadır.


Uygulama hakkında bilgi için tıkla ve sen de detayları öğren.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe