Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

10 Bilimsel yöntem ile hızlı kilo vermek

Kilo verme problemi, artık yalnızca yetişkinlerde karşılaşılan bir problem değildir. Her yaşta obezite problemi ile karşı karşıya kalınabilm...

10 Bilimsel yöntem ile hızlı kilo vermek

Kilo verme problemi, artık yalnızca yetişkinlerde karşılaşılan bir problem değildir. Her yaşta obezite problemi ile karşı karşıya kalınabilmektedir. Günümüzde kilo vermek için geliştirilen yöntemler ise daha çok diyet listeleri ile sınırlı kalmaktadır. Bunun dışında kilo verme problemi yaşayan kişilerin beslenme düzenlerinin tamamıyla değiştirilmesi tavsiye edilir. Ancak bu yöntemler her kişide olumlu sonuçlar doğurmamasıyla birlikte sağlıklı kilo vermek için kalıcı çözümler sunmamaktadır. Dünyada 38 yıldır tercih edilen Abrahamson metodu ile kişiler, stres terapisi ve enerji temizlenmesi ile bağımlılıklarından kurtulmaktadır.

Kanıtlanmış Bilimsel Yöntemler ile Kilo Vermek

1. Su içmek, 
2. Şekerden kaçınmak, 
3. Zararlı karbohidratlardan kaçınmak, 
4. Lifli gıda tüketimi, 
5. Sebze meyve tüketimi, 
6. Geç saatlerde yemek yemeyin, 
7. Daha fazla protein, 
8. İşlenmemiş gıdalar tüketin, 
9. Spor yapın, 
10. Kahve ve yeşil çay tüketimini arttırın

Şekerden Kaçınmak için Abrahamson Metodu Nedir?

Abrahamson metodu, artık bir alışkanlığa dönüşen beslenme şekilleri için kalıcı çözümler sunan bir uygulamadır. Alışkanlıkları oluşturan ve karbonhidrat türündeki gıdaların tüketilme arzusunu tetikleyen reseptörleri kapatarak kişinin devamlı olarak yemek yeme isteğine son verilmesini sağlar. Bu sayede diyet ve benzeri kilo verme metotlarına göre kalıcılık sağlayarak insan vücudunun bağımlılıklarından kurtulması sağlanır. Ayrıca Abrahamson metodu ile kişi, kilo verme yolculuğunda yalnız kalmaz. Kişiler, 1 yıl boyunca danışmanların kontrolünde hem stres terapisi ile motivasyon kaybı yaşamayacak hem de sağlıklı kilo vermek için çabalarına devam edecektir. 

Abrahamson metodu ile birlikte kilo vermek için yola çıkmış kişiler gündelik hayatlarında da sağlıklı kilo vermeyi hızlandıracak değişiklikler yapmalıdır. Bu değişiklikle ise başlıca şu şekilde sıralanabilir. Bepositive.com.tr çatısı altında bu hizmeti deneyebilirsiniz.

Su İçmek

Su içmek, vücutta bulunan ödemlerin atılmasında ve yağ yakımının hızlandırılmasında önemli görevler üstlenen yaşamsal bir olaydır. Özellikle kilo verme sürecindeki kişiler vücut yapılarına göre her gün yeterli oranda su içmeye özen göstermelidir.

Zararlı Karbonhidrat Tüketiminden Kaçınmak

Hamur İşi ürünler, makarna ve pirinç pilavı gibi besinlerin aşırı tüketimi sağlıklı kilo vermek için kişileri engelleyen en önemli besinlerdir. Bu nedenle bu besinlerin tüketimi oldukça azaltılmalıdır. Özellikle hafta içerisinde her gün tüketmeme dikkat edilmelidir. Bu gıdaların yerini daha sağlıklı karbonhidratlı besinler ile değiştirilmelidir. Adramhanson metodu ile zararlı karbonhidratları yemekten kaçınabilirisiniz.

Geç Saatlerde Yemek Yememek

Bütün bir gün sağlıklı bir şekilde beslenmenin ardından gece geç saatlerde gelen yemek yeme isteğinin önüne geçilmelidir. Çünkü gece geç saatlerde yenen yemekler tamamen vücuda zarar vererek yağlanmaya sebep olur. Bu da kişilerin sağlıklı kilo vermek için çıktıkları yolda başarısızlığa uğramasına neden olur.  

Kilo vermeyi kolaylaştıran önerilerinin yanı sıra sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo verebilmek için; spor yapmak, yeşil çay tüketimini arttırmak, sağlıklı yağlardan tüketmek ve protein alımını arttırmak gibi değişiklikler de yapılabilir.   

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe