Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Tevakuf Türkçe Rap Müzikte Pusula Gibi…

Küçük yaşlarda Walkman kaset çalar ile müzik ile tanışan Türkçe Rap Sanatçısı  Tevakuf  hip-hop tarzı ve trap tarzındaki şarkıları ile kariy...

Tevakuf Türkçe Rap Müzikte Pusula Gibi…

Küçük yaşlarda Walkman kaset çalar ile müzik ile tanışan Türkçe Rap Sanatçısı Tevakuf hip-hop tarzı ve trap tarzındaki şarkıları ile kariyerini şekillendirmeye devam ediyor. 2001 Samsun doğumlu gerçek adı Ali Samed İnan olan ve mahlası Tevakuf  olan müzisyen müziğin yanı sıra bilgisayar mühendisliği okumaktadır. Müzik kariyerine 9 yaşında şarkıların intro kısımlarına dörtlükler yazarak başladı. 

Bir arkadaşının tavsiyesi ile kayıt aldığını ifade eden (Ali Samed İnan) Tevakuf, "9 yaşından beri şiir ve rap sözleri yazdım lakin hiç aklıma kayıt alacağım gelmezdi. Yakın arkadaşım tavsiyesi ile 2019 yılında ilk profesyonel kaydımı aldım ve şu ana kadar bir albüm ve 37 single çıkarttım. Bu sayede İlk çıkarttığım "Offlayn" isimli şarkım 3 haftada Spotify'da 100 binden fazla dinlendi. O zaman anladım ben gerçekten bu işi iyi yapıyorum dedim. Benim için öncelik hep lirikalite oldu. İleride Sagopa Kajmer, Hayki, Sansar Salvo ve Gazapizm ile aynı projede yer almak isterim. Kayıtlarımı ilk bilgisayar mikrofonu ile almaya başladım daha sonralar arkadaşımın stüdyosunda devam ettim.Son 4 aydır evimde kendi ekipmanlarımla kayıt almaya devam ediyorum ve çok güzel işlere imza atacağıma inanıyorum" dedi.

Rap müzikte önemli adımlar atan Tevakuf bu yaz iddialı projeler ile karşımıza çıkacağının sinyallerini şimdiden verdi.

KÖ$K PRO ekibiyle üreten Tevakuf aynı zamanda TEVO Production Plak Şirketinin de kurucusu olarak görev yapıyor. 

Tevakuf Türkçe Rap Müzikte Pusula Gibi…

Türkçe rap müzikle küçük yaşlarda tanışan Ali Samed İnan 'Tevakuf' ismiyle yayınladığı şarkılarını sosyal mecrada Spotify Apple Music YouTube gibi müzik platformlarında dinleyicilere sunuyor.  Bu güne kadar Tevakuf dijital platformlarda 600,000 dinlenmeyi ve 89,000 dinleyiciyi aşarak hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Röportajımızı Tevakuf un şu sözleriyle bitiriyoruz;

‘KÖ$K PRO şirket değil aile…’

Tevakuf Sosyal Medya;






✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe