Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Kirpik Uzatma Serumu Olarak Secretumac Komplex Gençlik Serumu

İçindekiler ✓ Kirpik serumu nedir? ✓ Kirpik serumu kimler için uygundur? ✓ Kirpik serumunun avantajları nelerdir? ✓ Kirpik serumlarının risk...

İçindekiler

✓ Kirpik serumu nedir?
✓ Kirpik serumu kimler için uygundur?
✓ Kirpik serumunun avantajları nelerdir?
✓ Kirpik serumlarının riskleri nelerdir?
✓ Kirpik serumu nasıl uygulanır?
✓ Kirpik serumlarında hangi maddeler önemlidir?
✓ Kirpiklerim nasıl daha uzun görünür ?
✓ Secretumac Komplex serum gerçekten işe yarıyor mu?
✓ Secreumac Komplex Serum İçeriği 

Kirpik Uzatma Serumu Olarak Secretumac Komplex Gençlik Serumu

Kirpik serumu içeriğindeki ince tüylerin uzamasını önemser ve destekler ve daha az kırılmalarını (özellikle uçlarda) sağlayabilir. Bu şekilde, kirpikler birkaç hafta içinde bakım ürünleri içermeyenlere göre önemli ölçüde uzayabilir. Bunun için kirpik serumu, tıpkı eyeliner gibi her gün üst kirpik çizgisine sürülmelidir. Dört ila sekiz hafta sonra ilk sonuçları dört gözle bekleyebilirsiniz. Elbette kirpik serumu, kirpiklerin birdenbire uzamasına neden olan mucizevi bir tedavi değildir. Ancak ince tüyleri daha güçlü ve daha esnek hale getirmeye yardımcı olur, böylece daha az kırılabilir ve daha uzun süre uzatacaktır.

Kirpik serumu kimler için uygundur?

Kirpik serumu daha dolgun ve gür kirpikler isteyen herkes için uygundur . Hamileyseniz veya emziriyorsanız kirpik serumundan kaçınmalısınız. Kirpik güçlendiriciler de çocuklar ve gençler için uygun değildir. Hassas bir cildiniz veya hassas gözleriniz varsa, yavaş yavaş düzenli kullanıma yaklaşmalı ve etken maddelere nasıl tepki verdiğinizi denemelisiniz.

Kirpik serumunun avantajları nelerdir?

İyi bir kirpik serumu içeriğindeki maddelerle kirpiklerinizi güçlendirir ve çabuk kırılmalarını engeller. Bazı kirpik serumları ayrıca kıl köklerinin tutunduğu hassas cilde de bakım yapar ve onlara örneğin hyaluronik asit veya üre gibi önemli nem sağlar. Saç köklerine iyi bakılırsa, kirpikler ideal olarak sadece daha uzun değil, aynı zamanda daha kalın da olabilir.

✓ Bakım
✓ Dayanıklılık
✓ esneklik
✓ onarım
✓ uyarım

Kirpik serumlarının riskleri nelerdir?

Piyasadaki birçok kirpik serumu, prostaglandinler olarak adlandırılan hormonlarla kirpik büyümesini uyarır. İçerik listelerinde norbimatoprost, bimatoprost, tafluprost veya kloprostenol izopropil ester isimleri altında bulunabilirler. Bu hormonlar tıbbi maddeler olduğu için kullanıldığında yan etkiler ortaya çıkabilir. Bunlar örneğin gözlerde yanma veya kızarma, bulanık görme ve hassas cilt durumunda kaşıntı veya tahriş olabilir. Bu tür yan etkilerle karşılaşırsanız, ürünü kullanmayı hemen bırakmalısınız.Secretumac Komplex Serum Doğal içeriğiyle herhangi bir yan etki göstermiyor.

Bu nedenle, satın almadan önce ilgili serumlardaki bileşenlere yakından bakmak ve gözlerinizin ve cildinizin uygulamaya nasıl tepki verdiğine dikkat etmek en iyisidir. Bazı maddelere karşı hassasiyetiniz varsa Santé Eyelash Secretumac Serumu Komplex  gibi doğal bir ürün sizin için daha iyi bir alternatif olabilir.

Kirpik serumu nasıl uygulanır?

Çoğu kirpik serumu, sıvıyı doğrudan üst kirpik çizgisine uygulamak için kullanabileceğiniz küçük bir fırça ile gelir - tıpkı eyeliner gibi. Günlük kullanımda, dört ila sekiz hafta sonra ilk sonuçları elde etmek için birkaç damla yeterlidir. Serumu akşamları yüzünüzü temizledikten sonra kullanmak en iyisidir, böylece serum gece boyunca etkisini sürdürebilir.

Daha da hızlı sonuçlar için gizli ipucumuz : Serumu sabah ve akşam üst kirpik çizgisine ince bir şekilde uygulayın. Umarım sadece dört hafta sonra daha net sonuçlar görebileceksiniz.

Kirpik Uzatma Serumu Olarak Secretumac Komplex Gençlik Serumu


Kirpik serumlarında hangi maddeler önemlidir?

Kirpik serumlarının bileşenlerinin kombinasyonu ve formülasyonu, üreticiye bağlı olarak değişir, ancak bileşim çoğu durumda temelde benzerdir. Bunlar bilmeniz gereken en önemli bileşenlerdir:

✓ insanlarda tırnak ve saçların büyümesinden sorumludur. Saç yapısını destekler, saçın direncini ve elastikiyetini güçlendirir.
✓ hücre büyümesini ve saç yapısının önemli bir bileşeni olan keratin üretimini destekler.
✓ hassas cilde bakım yapabilir ve kirpiklerinizin köklerine önemli nem sağlar.
✓ kirpiklerinizin erken kırılmaması ve her zaman bakımlı olması için kirpiklerinize nem sağlar.
✓ kirpik büyümesini uyarmak için kullanılır. Bu haberci maddeler vücuda "büyüme" sinyali gönderir.

Kirpiklerim nasıl daha uzun görünür ?

Günümüz kozmetik dünyasında kirpiklerin görünümünü iyileştirmenin birkaç farklı yolu vardır. Geçici bir etki arıyorsanız takma kirpikler hatta birkaç kat maskara tercih edebilirsiniz.Fakat  kalıcı bir sonuç tercih ederseniz, şu anda en yeni trend olan Secretumac Komplex Gençlik ve Güzellik Serumuyla kirpik uzatma veya kirpik kaldırma işlemine yöneleceksiniz. Hangi yöntemi seçerseniz seçin, hiçbiri doğal kirpiklerin uzunluğunu, yoğunluğunu ve sağlığını bir büyüme serumu gibi etkileyemeyeceğini göreceksiniz.Secretumac Serum , kirpikleri dolgunlaştırarak uzatırken ,yeni kirpiklerin de çıkmasını sağlar.

Ama kirpik büyüme serumu nedir ? ve hepsinden önemlisi, Secretumac Komplex serum gerçekten işe yarıyor mu?

Büyüme serumları her şeyden önce doğal kirpiklerin büyümesini, uzunluğunu ve kalınlığını iyileştirmek için tasarlanmıştır. Piyasada çok şey vaat eden birkaç marka var. Bazıları diğerlerinden daha iyi, bazıları daha doğal. Tipik olarak, çoğu formülde yağ asitleri, düzenleyici peptitler, çeşitli besinler ve tabii ki vitaminler bulunur. 

Bu bileşen kombinasyonu, kirpikleri folikülden nemlendirirken kirpiklerin gelişimi için gerekli unsurları sağlayacaktır. Tam da bu şekilde, kirpik ile temas ederek, aktif bileşenler onları içeriğiyle besleyecek ve daha yoğun bir sonuç için mükemmel, daha hızlı büyümeyi teşvik edecektir.

İçerikler söz konusu olduğunda, her şeyden önce doğal bitki bazlı moleküller arayacağız ve gözleri tahriş etme, kızarma ve hatta kirpik sağlığına ters etki yapma eğiliminde olan sentetik kaynaklardan kaçınacağız.

Secretuma Pharma , etkinliği ile dünya çapında tanınan bir kirpik ve kaş büyüme serumu sunar. Büyüme hormonunu uyaran ve kirpik lifini yeniden yoğunlaştıran %0,05 – 1 oranında uçucu yağ (α-pinen, karofilen limonen, mirsen ve sineol), %2-5 oranında flavonoller (hiperosid, kuersitrin, izokuersitrin, kuersitin ve rutin), biflavanlar (amentoflavon, biapigenin), %0,05-0,15 oranında naftodiantron türevleri (bunların %80-90’ı hiperisin ve psödohiperi- , protopsödohypericin, protohiperisindir), floroglusinoller (%4 oranına kadar hiperforin, adhiperforin), fenolik asidler (klorojenik asid, kafeik asid ve ferulik asid), steroller (β-sitosterol), vitaminler (C ve A vitaminleri), antrakinonlar, karotenoidler, karbolik asidler, ksantonlar, proantosiyanidinler, kumarin, bazı aminoasidler, tanen ve reçine bulunmaktadır. flavonoid bileşiklerinden bi-apigenin (0-35 ppm); floroglusinollerden hiperforin (45-370 ppm), adhiperforin (12-176 ppm) ve furohiperforin (0-13 ppm) içerdiği asitlere dayalı formülü, kirpik büyümesinin teşvik edilmesinde aynı rolü oynayacak olan bir "EPM" biyo-enzim ile birleştirilir. Linoleik asit, kirpiklerin daha hızlı büyümesine yardımcı olmak için ampul seviyesinde daha iyi kan mikrosirkülasyonunu teşvik edecektir. Lashtonik serumda bulunan hyaluronik asit, kirpikleri iyi nemli ve parlak tutacaktır. Damlalıklı şişe tasarımıyla kullanımı kolaydır. Daha dolgun ve gür kirpikler isteyenlere bu serumu öneriyoruz. Sonuç, doğal kirpiklerin güçlenmesini ve daha sağlam olmasını sağlayacaktır, böylece tamamen uyumlu olduğu uzantılar ve takma kirpikler için daha iyi destek sağlar. Dört haftalık sabah ve akşam kullanımından sonra kirpiklerinizde gözle görülür gelişmeye bağlı olarak büyüme kaçınılmazdır. Bu serum, daha dolgun kaşlar için kaşlara da uygulanabilir. Fiyatı performansına göre çok uygundur.

Kirpik Uzatma Serumu Olarak Secretumac Komplex Gençlik Serumu

zengin formülü sayesinde kirpiklerin büyümesi için gerekli olan enerji artacak ve dökülmeleri yavaşlayacaktır. Bitki kaynaklı büyüme peptitleri ile birlikte daha kalın, daha dolgun kirpikler sağlayacaktır. Arıtılmış su bazlı sıvı dokusu, damlalık ile kullanımını  kolaylaştırır ve daha etkili bir etki için hemen kirpik köklerine nüfuz eder. Sonuçları en üst düzeye çıkarmak için denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.Secretumac tamamen doğal , Kirpik ve Kaş Yenileyici Serum ile aşılanmış canlı ve doğal kaş ve kirpiklerinize kavuşacaksınız. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok