Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Afrika Saç Örgüsünde Merak Edilenler

Günümüzde saç tasarımı ve farklılıkları doğru kullanıldığı zamanlarda son derece etkili bir aksesuar olmaktadır. Bu konuda Afrika örgüsü çe...

Afrika Saç Örgüsünde Merak Edilenler
Günümüzde saç tasarımı ve farklılıkları doğru kullanıldığı zamanlarda son derece etkili bir aksesuar olmaktadır. Bu konuda Afrika örgüsü çeşitleri günümüz saç modasında çok fazla tercih edilen ve aynı zamanda model olarak da farklı tasarımda olmaktadır. Çok fazla uğraş ve zaman gerektirmesine rağmen çok fazla ilgi gören bu Afrika örgüsü birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu konuda en çok merak edilen konu Afrika örgüsü nedir? Nasıl yapılır?

Afrika Saç Örgüsü ve Yapımı

Afrika saç örgüsünde kişinin kendi saçına sentetik yapıda olan saçlar eklenerek örgü yapılır. Bunun sonucunda da Afrika saç örgüsü ortaya çıkarılır. Bu uygulama yapıldığı esnada kişi kendi istekleri doğrultusunda hareket edilmeli ve bunda kuaförün de becerisi eklenmelidir.

Çok uzun ve zorlu bir işlem olduğu için, aynı zamanda kişide büyük bir değişime yol açtığı için mutlaka uzman bir kuaför ile çalışmak en doğru davranış olacaktır. Bu anlamda Ersin Köse en doğru tercih olacaktır.

Ortaya çıkacak olan saç modelinde; uzman ve profesyonel bilgi ve becerileri ile bu işleme başlarken saç dibinden şekil vererek tasarım yapar ve ortaya son derece farklı ve kullanışlı bir model çıkarır. Bu durumda ersin köse en gelişmiş ve yenilikçi iş anlayışı ile İstanbul Afrika örgüsü modasında 1 numaradır. Afrika saç örgüsü yaptırmaya karar veren bir kişi mutlaka uzman ve deneyim sahibi kişiler ile çalışmalıdır.

Yapımı aşamasında ise;

Öncelikle saçlar son derece temizlenmiş olmalıdır.

Aşamaya başlamadan önce ince bir taraktan yardım alınarak, saç ince bölmelere ayrılmaktadır. Sonrasında, ayrılmış olan saçlara sentetik saçlar eklenerek örgü işlemine başlanır.

Çok uzun zaman gerektiren bir işlem olduğu için de, kişiye sorun yaşatmamak adına uygulamaya enseden başlanır. Bu sayede işlem bir sonraki güne sarktığı zaman, bu işlem kişinin dışarı çıkmasında bir sorun oluşturmaz.

Afrika Saç Örgüsünde Merak Edilenler
Afrika saç örgüsü saçı uzamayan veya saçı hacimsiz görünen kişiler için son derece ideal bir seçenek olmaktadır. Ayrıca; zengin renkleri ve model çeşitleri ile de kullanıcılara çok büyük avantaj sağlamaktadır. Afrika Saç örgüsü ile ilgili merak edilen birçok soru olmaktadır. Bunlar;

1) Afrika Saç Örgüsü Ne Kadar Kullanılır?

Bu işlemi yaptırmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konu Afrika saç örgüsü ne kadar kullanılır? sorusu olmaktadır. Aslında gelen olarak baktığımız zaman normal şartlarda saç kullanım süresi 3 ay gibi bir süre olmaktadır. Eğer işlem uzman ve profesyonel bir kişi tarafından yapılmış ise, saç modeli kullanım süresi boyunca kişi de hiçbir sorun yaratmaz ve uzun süre kullanılır.

2) Afrika Saç Örgüsünden Sonra Saçlar Yıkanır mı?

Afrika saç örgüsü işlemi yapıldıktan sonra da kuaförlere en çok sorunla sorulardan biri Afrika saç örgüsünden sonra saçlar yıkanır mı? sorusudur. Bu işlemden sonra farklı bir şey yapmanıza gerek kalmadan her zamanki gibi saçınızı yıkamaya devam edebilirsiniz. Sadece saç dipleri çok sık olduğundan canınızın yanmaması için parmak uçları ile yıkamak çok daha doğru olacaktır. Saçlarınızı her gün yıkamak yerine haftada 2 kere yıkamak daha doğru olacaktır.

3) Afrika Saç Örgüsü Saçları Döker mi?

Afrika saç örgüsü yaptırdıktan sonra dökülen saçlarınız saçınızın içinde kalır ve yere dökülmez. Örgüyü açtıktan sonra ise saçlarınızda bazı farklılıklar olmakta, bu kişileri asla korkutmamalıdır. Bu durum son derece normal olmaktadır. Saçlar 3-4 ay örgülü kaldığı için bu şekil bir görüntü meydana gelir.

Genelde bu saç uygulamasını yaptıran kişiler Afrika saç örgüsü saçları döker mi? Afrika saç örgüsünün avantaj ve dezavantajı nedir? gibi sorular yöneltmektedir. Bu konuda saçların dökülmediğini belirtmek gerekir.

Avantaj olarak bakıldığı zaman kişi saçlarına kolay şekil verebiliyor. Zaman olarak tasarruf sağlamış oluyor. Dezavantaj olarak da sadece biraz ağır olmaları gösteriliyor. Bu da çoğu kişi tarafından alışılmış bir durum olduğu için bu saç modelinden memnun kalındığı belirtiliyor.

Afrika Saç Örgüsünde Merak Edilenler

4)Afrika Saç Örgüsü Fiyatları Ne Kadar?

Bu modeli yaptırmaya karar veren kişiler Afrika örgüsü fiyatları konusunda araştırmalar yapmaya başlar. Fiyatlar yapılan işleme bağlı olarak değişme gösterir. Uzman ve profesyonel bir ekip ile yapılan saç modelleri tabi ki fiyat olarak daha farklı olacaktır.

5) Afrika Örgüsü Kısa Saça Yapılır mı?

Genelde saçları kıza olan kişiler Afrika örgüsü kısa saça yapılır mı? sorusunu yöneltmektedir. Bu işlemde bazı saçlar 6 cm altında olsa bile uygulama yapılabiliyor. Fakat risk almamak adına saçların 8 cm den uzun olması son derece önemlidir.

6) Afrika Örgüsü Kaç Saat Sürmektedir?

Uzun uğraşlar gerektiren Afrika örgüsü kaç saat sürer merak edilmektedir. Bu durumda seçilen modele bağlı olarak kişin saç yapısına ve uzunluğuna göre süre değişim gösterir. Ortalama olarak bakılırsa 5 veya 6 saat gibi bir sürede tamamlanır.

7)Afrika Saç Örgüsü Modelleri Nelerdir?

Kişinin kendi tercihine bağlı olarak birçok farklı Afrika örgüsü modelleri olmaktadır. Genelde internetten bulunan modeller ile kuaföre gelen kullanıcılar istedikleri modelleri tercih etmektedirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe