Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Balıkesir'de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon

Balıkesir özel eğitim ve rehabilitasyon , engelli çocukların evlerinde, okullarında ve topluluklarında olabildiğince bağımsız olarak işlev g...

Balıkesir'de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon

Balıkesir özel eğitim ve rehabilitasyon, engelli çocukların evlerinde, okullarında ve topluluklarında olabildiğince bağımsız olarak işlev görmeleri için ihtiyaç duydukları becerileri öğrenmelerine yardımcı olmaktır. Özel eğitim ve rehabilitasyon, her çocuğun kendine özgü ihtiyaçlarını karşılamak için bireyselleştirilir.   

Kaliteli bir özel eğitim programı, bir öğrencinin üretken ve tatmin edici bir yaşam sürdürüp sürdürmemesi arasındaki fark olabilir. Bu yüzden özel eğitim ve rehabilitasyon gereken durumlarda bu tarz hizmet veren kurumların çok dikkatli seçilmesi oldukça önemlidir. Bizde Balıkesir özel eğitim ve rehabilitasyon olarak öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlamak adına elimizden geleni yapıyor ve en üst düzey hizmeti sunuyoruz.  


Balıkesir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri

Balıkesir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, öğrencilere çok çeşitli hizmetler sunmaktadır. Özel eğitim alan öğrencilerin üretken ve tatmin edici bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak için eğitim, mesleki ve diğer hizmetler sunarlar. Bu hizmetler üç ana kategoriye ayrılabilir: eğitim hizmetleri, mesleki hizmetler ve diğer hizmetler.

Eğitim hizmetleri, kişilerin temel akademik ve yaşam becerilerini öğrenmelerine yardımcı olur. Mesleki hizmetler, engelli kişilerin iş bulmasına ve işte kalmasına yardımcı olur. Diğer hizmetler, engelli kişilerin bağımsız yaşamalarına ve topluluklarına katılmalarına yardımcı olur.

Balıkesir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim ihtiyacı olan kişilere yönelik destek sisteminin önemli bir parçasıdır. Özel eğitime ihtiyaç duyan insanların üretken ve tatmin edici bir yaşam sürmelerine yardımcı olmaktadır.


Albatros Balıkesir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların ya da yetişkinlerin eğitimlerinin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Bizde Albatros özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak bu tarz özel eğitime ve rehabilitasyona ihtiyacı olan çocukların gelişimlerini olumlu yönde ilerletmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

·         * Özel eğitime ihtiyaç duyan kişilerin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesine yardımcı oluyoruz.

·        * Özel eğitime ihtiyaç duyan kişilerin daha bağımsız yaşamalarına yardımcı olabilecek eğitim ve destek programları sağlıyoruz.

·         * Özel eğitime ihtiyaç duyan kişilerin toplum faaliyetlerine katılmaları için fırsatlar sağlamaya yardımcı oluyoruz.

·        * Özel eğitime ihtiyaç duyan kişilere fiziksel aktivite yapmaları ve sağlıklı beslenmeleri konusunda hizmet veriyoruz.


Albatros'ta Verilen Hizmetler

Biz Balıkesir Albatros özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak profesyonel personelimiz ile son derece nitelikli bir eğitim sağlıyoruz. Biz kurum olarak özel eğitime ve rehabilitasyona ihtiyacı olan kişilerin eğitimine büyük önem veriyor ve bu eğitimin mesleki başarı için gerekli olduğuna inanıyoruz. Profesyonellik anlayışımız ve sunduğumuz kaliteli eğitim, başarımıza katkıda bulunan temel faktörlerdir.

Albatros özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak eğitime olan bağlılığımız ve kaliteli eğitim sağlamaya olan bağlılığımızla gurur duyuyoruz. Başarımızın sıkı çalışmamızın ve özverimizin sonucu olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimize mümkün olan en iyi eğitimi vermek için çaba göstermeye devam edeceğiz.

Özel eğitime ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan her öğrencinin kaliteli bir eğitimi hak ettiğine inanıyoruz. Bu tarz özel durumları olan her öğrencinin potansiyeline ulaşabileceği güvenli, besleyici bir ortam sağlamayı taahhüt ediyoruz. Bu doğrultuda Albatros özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak deneyimli çalışanlarımız ile birçok hizmet sunuyoruz. Gelin bu hizmetlerimize birlikte göz atalım.

·       * Balıkesir Ergoterapi Danışmalığı

·         *Otizm Spektrum Bozukluğu

·         *Balıkesir Disleksi Danışmanlığı

·         *Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu

·         *İşitme Engellilerin Eğitimi 

·         *Erken Çocuklukta Özel Eğitim ve Erken Müdahale

·         *Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon 

·         *Psikolojik Danışmanlık

Yukarıda maddeler halinde belirtmiş olduğumuz tüm hizmetlerimizi alanında uzman çalışan kadromuz ile beraber, özel eğitim ve rehabilitasyona ihtiyacı olan bireylerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sunmaktayız.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe