Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Fito Krem ve kullanımı

Günümüzde birçok krem, ilaç ve antibiyotik piyasada bulunur. Bunları kullanırken doğru teşhisler için tercih etmede fayda olmaktadır. Fito k...

Fito Krem ve kullanımı
Günümüzde birçok krem, ilaç ve antibiyotik piyasada bulunur. Bunları kullanırken doğru teşhisler için tercih etmede fayda olmaktadır. Fito krem de bunlardan biridir. Kolay uygulanabilen ve eczanelerden temin edilebilen fito kremler, vücutta birçok deri rahatsızlıklarını tedavi eder.

Fito Krem Nedir?

Temel olarak deri dokusunda meydana gelen rahatsızlıklarda fito krem tedavisi uygulanır. Oldukça yaygın olarak tercih edilen ve 40 mg tüplerde bulunan krem, oldukça etkili bir tedavi yöntemidir. Etken maddesi buğday ekstresi olmasından kaynaklı olarak son derece faydalı olmaktadır.

Fito Krem Ne İçin Kullanılır?

 Fito krem birçok yerde kullanılır. Bunlardan bazıları:

- Sivilce lekeleri

- Deri rahatsızlıkları

- Kızamık ya da suçiçeği izleri ve kızarıklıkları

- Dudak bölgesi rahatsızlıkları

En yaygın kullanıldığı yerlerdendir. Kullanımdan kısa süre sonra etkileri görülerek tedavinin olumlu sonuçlarına rastlanır.

Fito Krem Nasıl Uygulanır?

Yapısı krem formatında olan beyaz, homojen ve opak bir formda olan fito kremi bölgeye hafifçe sürerek ve biraz emilmesini sağlayarak kullanabilirsiniz. Kremi uygulamadan önce bölgenin kuru ve temiz olduğundan emin olmanız gerekir. Ardından gazlı bezle kapatılması uygundur.

Fito Kremin Zararı Var mı?

Fito krem dudak dahil vücudun birçok bölgesinde kullanıma uygundur. Fito krem kullanımıyla vücudun birçok yerindeki çatlak sebebiyle oluşan izler, kızarıklıklar ve diğer yara izleri, sivilce izleri tedavi edilir. Belirgin bir kızarıklık gibi alerjen yan etkilere sebep olmadığı sürece insanlar tarafından rahatlıkla kullanılabilir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe