Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

En İyi Etiket Firmaları Arasında

Birçok şirket, kurum ve kuruluş ihtiyaçları için yüksek kaliteli kendinden yapışan etiket ürünlerimizi kullanmaktadır. Kaliteli yazıcılardan...

En İyi Etiket Firmaları Arasında
Birçok şirket, kurum ve kuruluş ihtiyaçları için yüksek kaliteli kendinden yapışan etiket ürünlerimizi kullanmaktadır. Kaliteli yazıcılardan çıktı olarak alınan etiketler işlevselliği ve estetik görünümü ile tercih edilmeye devam etmektedir.
 
 Stok sorunu olmayan en geniş kapsamlı etiket marketi depoları talepleri karşılayacak ürünlere sahiptir. Barkod etiketi ürünlerimiz üstün baskı performansı sağlamaktadır. Birçok barkod yazıcı için uygun boyutlarda olup, kaliteli mürekkep ile hızlı kuruyarak barkodlamaya hazırdır. 
 
 Barkod Etiketlerin Özellikleri
 
 Üstün dayanıklılığa sahip olan barkod ürünleri aşınma direnci ile sağlamdır. Farklı ürün yüzeyleri ve uygulama alanları için farklı kombinasyonlarda etiketler mevcuttur. Yazıcıdan çıkarılıp uygulandığı yüzeyde uzun yıllar bozulmadan kalır. Sudan, nemden ve mevsimsel şartlardan etkilenmez. Yazıcı özelliğine göre renkli, siyah beyaz etiketler üretilebileceği gibi, özel tasarımlara göre de çıktı alınabilir.
 
 Profesyonel etiketler uygulandığı ürüne değer katar, üretici ve perakendeci firmalara kurumsallık özelliği kazandırır. Barkod yazıcılar ve ribon etiketler için güvenilir etiket firması ürünlerini ribonburada.com adresinden inceleyebilirsiniz. 
 
 Etiketler Dayanıklı mıdır?
 
 Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan barkod etiketleri sağlam ve dayanıklıdır. Endüstriyel malzemelerde uygulanan kimyasallara, yağlara ve sıvılara karşı kendini bırakmaz, bozulmaz. Temizlik malzemelerine, toz ve suya karşı aşınma yapmaz, renk ve yazı dağılmasına maruz kalmaz. Ribonlar yüksek basılabilir özelliği ile harika baskı kalitesi sunar. 
 
 Rahat Etiketleme İmkanı Sunar
 
 Hızlı ve kolay barkodlama imkanı sunan etiketlerimiz sayesinde zamandan tasarruf edersiniz. Endüstriyel ve perakende ürünlerin yanında sağlık sektöründeki etiketleme ihtiyacını kapsamlı bir şekilde karşılar. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ribonburada.com tüm müşterilerinin ihtiyacını karşılayacak etiket çeşitliliğine sahiptir. 
 
 Çok Satan Barkod Yazıcılar
 
 Yeni teknolojiye sahip Epson markasının ürünleri çok satanlar listesinde yerini almıştır. Özellikle Epson C3500, C4000, C6000Ae ve C6500 serileri renkli baskı yapabilme ve yüksek kaliteli çıktı alma özelliği ile en çok tercih edilen ürünlerdendir. Diğer modellere göre daha yeni teknoloji olan ve satışlarda öne çıkan Epson C7500G modeli ile daha güvenilir ve profesyonel sonuçlar alınmaktadır. 
 
 TM-C7500G yüksek hızda renkli baskı yapabilme, daha az toner ve mürekkep harcama özelliği ile zamandan ve maliyetten tasarruf edilmesini de sağlar. Ortalama 300 mm/saniye içinde yüksek çıktı kabiliyeti gösteren modelimiz İnjekt teknoloji sayesinde muhteşem barkod çıktıları verir. Mevcut iş akışı içerisinde sorunsuz çalışabilme özelliğine ve 1200x600 dpi yüksek kalite baskı çözünürlüğüne sahiptir. Kaliteli pigment mürekkep sayesinde her türlü zemin üzerine canlı renklerde baskı yapabilir. 
 
 Toptan fiyatına perakende satış imkanı sunulmaktadır. İnternet sitesinde tüm ribon ve etiketlerin üretici firması olan ribonburada.com renkli barkod, ribonlar ve etiketlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Aynı zamanda barkod yazıcılarının da satışı yapılmaktadır.
 
 Farklı modellere sahip yazıcılar renkli baskı yapabildiği gibi siyah beyaz baskı da yapmaktadır. İnternet sitesinden çok kolay sipariş verilebilir, verilen siparişler aynı gün kargo ile gönderilmektedir. Farklı sektörlerde kullanılmak üzere sipariş alınarak özel üretim yapılmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok