Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Siyah Mini Elbiseye Nasıl Makyaj Gider?

Siyah mini elbise çeşitlerine nasıl makyaj gider? Sizler için hazırladık. Günlük kullanımda en çok tercih edilen renklerin başında siyah, bü...

Siyah Mini Elbiseye Nasıl Makyaj Gider?

Siyah mini elbise çeşitlerine nasıl makyaj gider? Sizler için hazırladık. Günlük kullanımda en çok tercih edilen renklerin başında siyah, bütün bir günü kurtarıyor. Siyah elbise kullanmak her ne kadar kurtarıcı olsa da buna uygun makyaj yapılması da önemlidir. Her renge her makyaj gitmez. Bunun incelikleri hakkında bilgiler edinmek gerek.

 Neden Siyah Mini Elbise Kullanılır?

Acil bir işi halletmek, önemli bir toplantıya yetişmek, sadelikteki şık kavramını yakalamak, kendimizi güvende hissetmek, ince görünmek bazen görünmez olmak için bile siyah elbise tercih ederiz. Yani kadın için kurtarıcı bir parçadır. Tercih ettiğimiz siyah elbiseye yön verecek olan asıl kilit nokta hangi makyajı tercih ettiğimizdir.

Siyah Mini Elbiseye Hangi Makyaj Gider?

Gelelim asıl sorumuza ve cevabına. Siyah mini elbise için nasıl makyaj yapılır? Burada asıl olan şey siyah elbisenin hangi konsepte hizmet edeceğidir. Siyah elbise giyince kendini nasıl hissetmek istediğindir. Günlük kullanımda siyah bir elbise kullanılacaksa sade bir Eye-Liner parlak bir lip balm kurtarıcı olacaktır. Mezuniyet ya da törenlerde giyilecek siyah elbise için toprak rengi ya da abartılı olmayan siyah bir göz makyajı nude rengi rujlar tercih edilmelidir. Şık bir davette giyilecek şık bir siyah elbise için buğulu bir göz makyajı ve hafif bir dudak kalemi kurtarıcı olacaktır. Eğer dudakların öne çıkmasını istiyorsanız kesinlikle kırmızı bir ruj ve gümüş rengi hafif bir göz makyajı sizi istediğiniz konuma taşıyacaktır. İsteme, nişan ve düğün gibi kutlamalarda giyilen siyah elbisenin hakkını vermek için açık bir göz makyajı hafif bir allık ve mat rujlar tercih edilmelidir.

Siyah Elbiseye Uygun Saç Önerileri

Kadınlar siyah elbise ve makyajın yeterli olması için olmazsa olmazımız saç modelidir. Uygun bir saç modeli olmazsa giydiğiniz elbise ve yaptığınız makyaj sizi rüküş gösterecektir. Eğer dudaklarınızı öne çıkaracak bir makyaj yapmayı tercih edecekseniz saçlarınız kesinlikle atkuyruğu ya da topuz modeller olmalıdır. Eğer dudaklarınızda daha hafif renkler tercih edecekseniz saçlarınızı bağlamanıza gerek kalmayacaktır. Su dalgası, maşa ya da düz bir fön istediğiniz etkiyi yaratmaya yardımcı olacaktır.

Siyah Elbisenin Sevdiği Renkler Nelerdir?

Siyahın zıttı renkler yani beyaz bir göz makyajı marjinal ve dikkat çekici olacaktır. Siyah ton elbiseler kırmızı rengi sever. Yapacağınız kırmızı dokunuşlar farklı bir hava katacaktır. Siyah elbiseye yapacağınız siyah makyaj barok esintiler yanında doğru tonları yakarsanız modern bir kimlik verecektir. Siyah mini elbise seçeneklerini incelemek isterseniz ziyaret edebilirsiniz:


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok