Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Herbaderm Türkiye'nin İlk Eczacı Markası

Herbaderm, global vizyonla hareket ederek ürünlerini müşterilerine iletmektedir. Birçok bölgeye gönderim yaparak güvenilir ve tercih edilen ...

Herbaderm Türki̇̇yeni̇̇n İlk Eczacı Markası

Herbaderm, global vizyonla hareket ederek ürünlerini müşterilerine iletmektedir. Birçok bölgeye gönderim yaparak güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliği taşımaktadır. Herbaderm leke karşıtı kremleri, özel formülasyonları ile cilt tonunuzu eşitlemeye ve lekeleri hafifletmeye yardımcı olur.
 
Herbaderm Markasını Tanıyalım
 
Türkiye'nin ilk eczacı markası olup sağlık ile güzellik sektöründe uzun yıllara dayanan köklü bir markadır. Ürün yelpazesi geniş şekilde Türkiye'de üretilip dünya genelinde tercih edilen sağlık ve güzellik ürünlerini üreten, 4000 m2’lik alanda hizmet veren kurumsal bir firmadır.. Firmanın merkezi, yenilikçi çözümlerle etkili ürün formülleri konusundaki özverili çalışmaları ile bilinen fabrikada bulunmaktadır.
 
Herbaderm'in kalite standartları, ürün portföyündeki çeşitliliğiyle etkili formülleri, markayı sektörde benzersiz kılan unsurlardan biridir. Türkiye genelindeki eczanelerde satışa sunulan ürünler eczacılar tarafından özenle seçilen aktif içeriklerle zenginleştirilmiş, etkili ve güvenli formüllerle öne çıkmaktadır.
 
Herbaderm Ürün Çeşitliliği
 
Herbaderm, cilt sağlığınızı ön planda tutan ve doğal içeriklere dayalı ürünler sunmaktadır. Cildin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlamaktadır. Böylece sağlıklı görünüm elde etmek için geniş ürün yelpazesi sizlere hizmet vermektedir.
 
Leke karşıtı kremler, nemlendiriciler ve gözenek sıkılaştırıcı ürünleriyle cilt bakım rutinlerini tamamlamayı kolaylaştırır. Cilt lekeleri güneşin zararlı etkileri, yaşlanma süreci çeşitli dış etkenler nedeniyle ortaya çıkabilir
 
Herbaderm Türkiye'nin İlk Eczacı Markası

Herbaderm Ürün Kalitesi
 
Herbaderm ürünlerini geliştirirken doğal içerikleri ön planda tutmaktadır. Aynı zamanda cilt sağlığına zarar vermeyen formülasyonlar kullanmaktadır. Ürünleri düzenli olarak kullanarak ciltteki olumlu değişimleri gözlemleyebilir ve doğal güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.
 
Cilt tipinize uygun ürünleri seçmek ve düzenli olarak kullanmak, sağlıklı cilt için önemli adımlardan biridir. Herbaderm'in çeşitli ürünleri farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunar. Böylece kendi cilt tipine uygun ürünleri bulmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok