Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Daha dik göğüsler için yapmanız gerekenler

Bayanlar daha dik daha güzel göğüsler için neler yapılmalı? İşte yanıtları Daha dik ve çekici göğüsler için bu egzersizler size yardımcı o...

Daha dik göğüsler için yapmanız gerekenler

Bayanlar daha dik daha güzel göğüsler için neler yapılmalı? İşte yanıtları


Daha dik ve çekici göğüsler için bu egzersizler size yardımcı olabilir.Yaşımız ne olursa olsun vücudumuz her zaman fit görünmeli.

Bu fit görünümü sağlayan önemli unsurlardan biri de göğüsler. Daha dik ve çekici göğüsler için bu egzersizler size yardımcı olabilir.

Göğüslerin zaman geçtikçe formlarını kaybettikleri ve bu durumun, özellikle vücut görünümüne çok önem verenler için, oldukça sıkıcı olduğu kesin. Aslında vücut şeklimiz günlük yaşantımıza bağlı olarak belirleniyor. Çok sık kilo alıp vermekten, hatalı egzersizlerden ya da spor yapmamaktan dolayı, kimi kişilerde göğüsler erkenden sarkıp esnekliğini kaybedebiliyor. Bu kişiler çoğunlukla dolgulu sutyen kullanmadan bir şey giyemez, hiçbir kıyafeti kendilerine yakıştıramaz oluyor.

Eğer hala bu tür sorunlarla karşılaşmadıysanız da bunu mümkün olduğunca geciktirebilir, bu egzersilerle göğüslerinizin formunu uzun seneler koruyabilirsiniz.

BUNLARI KESİNLİKLE DENEYİN


Şınav çekiniz.

Şekildeki gibi elleriniz ve dizlerinizin üzerinde durun. Dirsekleriniz yana doğru bakmalı. Kollarınızı dirseklerinizden büküp aşağı yukarı doğru inip kalkarak şınav çekin. Bu hareketi 12 kez tekrarlayın. Hareketler sırasında düzenli olarak nefes alıp vermeyi kesinlikle unutmayın. Bu hareketle göğüs ve arka kol kaslarını çalıştırmış olacaksınız. Bunun dışında ön omuz kaslarınız da aktif hale gelecek. Şınav, özellikle kuvvetsiz olanlar ve yeni başlayanlar için oldukça iyi bir başlangıç hareketi aynı zamanda.

Etrafınızda Daire çizin

Yere dümdüz, sırtüstü uzanın. Bacaklarınız dizlerinizden bükük şekilde durunuz. İki elinize dambıl ya da 1'er litrelik su şişeleri alın. Şimdi dambıl fly hareketini yapmaya başlayabilirsiniz. Bunun için, Kollarınız gergin bir şekildeyken havada yukarıdan aşağıya büyük daireler çizin. 12 kez tekrarlayacağınız bu hareket göğsünüzün tam açılmasını yarıyor ve sarkmaları önlüyor.

Açıp, kapayın

Yerde, dizlerinizin üzerinde durun. Gövdeniz mümkün olduğunca dikey olsun. Ellerinize yine ağırlıklar alın ve kollarınızı dirseklerden bükük şekilde ortada birleştirin. İki kolunuzu da yanlara doğru açınız. Ardından ilk pozisyonunuza dönün. Bu açıp kapama hareketini aynı şekilde 12 kez tekrar tekrar yapınız.

Ve biraz zorlanın.

Son egzersizimiz tam şınav çekme. Kollarız tamamen gergin olsun. Tüm vücut ağırlığınız kollarınızın üzerinde. Yine düzenli nefes alış verişine dikkat ederek şınav çekiniz. Ancak karnınızın yere değmemesine dikkat ediniz. Bunun için 4 -5 cm. bir alçalma yapmanız yeterli. Başta zorlansanızda 12 kez yapmayı ihmal etmeyin. Bu sayıyı gün geçtikçe daha da artırabilirsiniz. Bu hareketin tüm göğüs kaslarınızın çalışmasını sağladığını da ekleyelim.

Son derece pratik bu egzersizler, göğüslerinizin kısa sürede forma girmesini ve daha dik durmasını sağlayacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

1 yorum

  1. kesinlikle katılıyorum
    göğüs kaslarını çalıştırmak
    sıkılaştırmak lazım

    YanıtlaSil