Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Ameliyatsız vajinal estetik

Vajina kadın üreme ve cinsel organıdır. Birçok sebepten dolayı vajinada yapısal bozukluklar ortaya çıkabilmektedir. Günümüzde bu yapısal boz...

Ameliyatsız Vajinal Estetik


Vajina kadın üreme ve cinsel organıdır. Birçok sebepten dolayı vajinada yapısal bozukluklar ortaya çıkabilmektedir. Günümüzde bu yapısal bozuklukların giderilmesi için estetik alanında önemli gelişmeler olmaktadır. Ameliyatsız vajinal gençleştirme tedavileri genital estetik ve kozmetik jinekolojide giderek daha fazla tercih edilmektedir. 
 

Vajinada Yapısal Bozukluk ve Nedenleri

 
Vajinada yapısal bozukluklar ve nedenleri şöyle sıralanabilir:
 
1) Normal doğum sonrası vajinada meydana gelen genişleme ve sarkma
 
2) Yüksek miktarlarda kilo alıp vermeden dolayı vajinada meydana gelen sarkmalar
 
3) Doğum esnasında vajinaya vurulan kesiklerin vajinanın estetiğini bozması
 
Vajinada oluşan bozukluklar artık ameliyatsız olarak düzeltilebilmektir. Bu durum ameliyatsız vajinal estetik olarak adlandırılır. 
 

Ameliyatsız Vajina Estetiği

 
Günümüzde birçok sorun ameliyatsız olarak çözülebilmektedir. Bu alanlardan biri de vajina daraltma işlemleridir. Ameliyata gerek kalmadan vajina daraltma yapılabilmektedir. Bir ameliyatsız vajinal estetik uygulaması olan vajina daraltma iki şekilde yapılır: 
 
1) Lazerle Vajina Daraltma: Bir prob yardımıyla lazer ışınları vajinanın içine ışınlar gönderilir. Bu sayede vajinanın içindeki dokular ısıtılır ve vajinadaki bağ doku güçlendirilir. Bu şekilde vajina sıkılaştırılmış olur. 
 
2) Ultrason Dalgalarıyla Vajina Daraltma: Bir diğer ameliyatsız vajinal estetik uygulaması ultrason dalgalarıdır. Lazerde olduğu gibi bir prob ile vajinanın içine ultrason dalgaları gönderilir. Bunun lazerden farkı vajinada daha derine etki etmesidir. 
 
Ameliyatsız estetik operasyonları birçok sağlık kuruluşunda gerçekleştirilmektedir. Bu kuruluşlardan biri İntermed hastaneleridir. İnternet sitesi olan www.intermed.gen.tr adresinden kolaylıkla randevu alınabilir ve ameliyatsız estetik yaptırılabilir.
 
Birçok bölümün olduğu polikliniklerden biri Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğidir. Bu poliklinikte ameliyatsız olarak vajina estetiği için uygulamalar yapılmaktadır. Hastanın yaşam kalitesi bozulmadan vajinasında istenen görüntü oluşturulmaktadır. 
 
Vajinal estetiğin birçok olumlu sonucu bulunmaktadır. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:
 
1) Kadınların kendilerine olan güvenini artırır. 
 
2) Cinsel sorunları giderir. 
 
3) Cinsel yaşamın kalitesini arttırır. 
 
Tüm bu sonuçlar dikkate alındığında ameliyatsız vajina estetiği yaptırmak kadınların yaşamını olumlu etkilemektedir. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok