Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Çene estetiği nedir?

İnsan yüzünde belirli bir oranlama vardır. Güzel bir yüze sahip olabilmeniz için yüzünüzde bulunan tüm uzuvların ideal oranlarda ve boyutlar...

Çene estetiği nedir?
İnsan yüzünde belirli bir oranlama vardır. Güzel bir yüze sahip olabilmeniz için yüzünüzde bulunan tüm uzuvların ideal oranlarda ve boyutlarda olması gerekmektedir. Her ne kadar yüz estetiği için en önemli uzvun burun olduğu bilinse de onu tamamlayan diğer uzuvlarında uygun boyutlarda olması bütünsel bir güzellik oluşturmaktadır.  Birçok insanın dikkat etmediği Aslında önem vermediği çene insan Yüzünde çok önemli bir konumda yer almaktadır. Aynı burun gibi yüzün ortasında yer alan çene estetik açıdan çok önemli bir detaydır.

Bazı insanlarda çene yapısı bazı estetik sorunlara neden olabilmektedir. Bunun düzeltilebilmesi için yapılan tüm operasyonlar çene estetiği olarak bilinmektedir. Gelişen teknoloji ile birlikte oldukça kolay bir uygulama sürecini sahip olan çene estetiği artık daha çok tercih edilmektedir.

Este Port Estetik merkezi bünyesinde bugüne kadar çok başarılı binlerce farklı çene estetiği operasyonu yapılmıştır. Estetik Cerrahı Operatör Doktor Ali Mezdeği tarafından yapılan çene estetiği operasyonları kişinin mevcut yüz hatlarına en uygun şekilde planlanan operasyonlardır.

Hangi durumlarda çene estetiği operasyonu yapılmaktadır


Çenenin insan yüzünde ortada bulunması onun çok önemli bir konuma sahip olduğunu göstermektedir. Bu nedenle hatlarına orantılı olarak ideal boyda ve çıkıklık da olması gerekmektedir. Çünkü yüzünüze göre küçük bir çeneye sahip iseniz biz hatlarınız olduğunuzdan büyük ya da uzun görünecektir. Veya tam tersi olarak yüzünüze göre büyük bir çeneye sahip iseniz tüm hatlarınız olduğundan küçük görünecektir. En önemli estetiksel sorunlardan birisi olan çene eğriliği yüzünüzün yamuk durmasına neden olacaktır. Her ne kadar Yüzünüzdeki tüm organlarınız çok güzel ve ideal boyutta olsa da çeneniz de bu tür sorunlar söz konusu ise estetik bir bozukluk oluşacaktır. Bunun için çene estetiği operasyonu tek ve en kalıcı çözümdür.

Çene estetiği operasyonları hangi durumlarda tercih edilir diye merak ediyorsanız çene estetiği gerektiren o sorunlar;

• Çenenin ideal boyuttan küçük olması
• Çene ucunun ideal boyuttan küçük olması
• Çene ucunun uzun olması
• Çene ucunun sivri olması
• Çenenin önde veya arkada durması

Sizlerde yüzünüze baktığınızda bu tür çevre sorunlarından birine sahip olduğunuzu görüyorsanız çene estetiği operasyonları ile bu sorundan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Este Port estetik merkezi bünyesinde yapılan başarılı çene Estetiği operasyonlarından birisini Sizler de olabilirsiniz.

Çene estetiği operasyonları nasıl yapılmaktadır


Çene estetiği operasyonları ile yüzünüze uyum sağlamayan çeneniz en ideal boyutlara getirilmektedir. Bu operasyonlar çok büyük titizlik ve Özen isteyen operasyonlardır.  Çünkü yüz hatlarının sahip olduğu bir oranlama bulunmaktadır. Çene estetiği operasyonlarında hangi uygulama yöntemlerinin kullanılacağı ve ne tür işlemler yapılacağı hastanın mevcut yüz yapısına en uygun şekilde planlanmalıdır. Hastanın tüm mevcut yüz yapısı en ince şekilde ele alınmalı ve buna en uygun çene profili oluşturulmalıdır. Oluşturulan bu profile ulaşabilmek için uygulanması gereken operasyon yöntemi belirlenmelidir. Ve bu belirlemelere bağlı olarak operasyonlar uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Çene estetiği operasyonlarında operasyonu yapan hekimin deneyim ve tecrübe sahibi olması çok önemlidir. Hem operasyon öncesi gerekli incelemeler yapılırken hem de operasyon esnasında sahip olunan tecrübe operasyon sonucunu çok büyük ölçüde etkilemektedir.

Este Port Estetik merkezinde Operatör Doktor Ali Mezdeği tarafından yapılan çene estetiği operasyonları çok başarılı sonuçlara ulaşmaktadır. Çene törpüleme veya kısa çeneleri uzatma gibi müdahale seçenekleri ile operasyonlar tamamlanmaktadır.

Sizler Este Port Estetik merkezi resmi Web sayfasına giriş yapabilir ve burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden ön randevu oluşturabilirsiniz  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe