Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Tolga Aslan kimdir?

Tolga Aslan Kimdir? DJ ve Prodüktör Tolga Aslan kimdir, gerçek adı ne? Tolga Aslan kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı ......

Tolga Aslan kimdir?
Tolga Aslan Kimdir? DJ ve Prodüktör Tolga Aslan kimdir, gerçek adı ne? Tolga Aslan kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı ...

Son dönemde milyonlara ulaşarak müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurmayı başaran Tolga Aslan ile ilgili bilgiler internette araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 

Peki, Tolga Aslan kimdir ve gerçek adı ne? Tolga Aslan kaç yaşında, nereli, şarkıları, işbirlikleriyle Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için değiştirdiği hayatında yepyeni bir sayfa açan Tolga Aslan, adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit şarkılarını yayınlamasının yanı sıra beyefendiliği ve vizyonu ile dikkat çeken başarılı Prodüktör hakkında da pek çok kişi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araştırmalar gerçekleştiriyor. Her şarkısı milyonlarca kez dinlenen Tolga Aslan’a dair detaylar haberimizde okunabilmektedir. 

Peki, DJ ve Prodüktör Tolga Aslan kimdir, gerçek adı ne? Tolga Aslan kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı…

Tolga Aslan’ ın gerçek adı nedir?


Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok şarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleğini gerçekleştiriyor. Tolga Aslan kendi ismi ile bilinen sanatçılardan biri. Kendisinin tam adı Tolga Aslan dır. 

Tolga Aslan Instagram hesabı


Yakışıklı prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliğinide fazlasıyla kullanmaktadır. 10bin 800 Takipçisi bulunan Tolga Aslan’ı  @tolgaaslanofficial adresinden takip edebilirsiniz.

Tolga Aslan kimdir?


Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Tolga Aslan Prodüktör, DJ ve Müzisyendir. Kendisi 03 Nisan 1981 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 41 yaşındaki vizyonlu prodüktör Koç burcu. İstanbul'da ve Antalya’da yaşıyor.

Tolga Aslan kimdir?

Tolga Aslan Müzik Tarzı


Tolga Aslan Elektronik Müzik tarzı adı altında House/Pop/Dance ve GHouse tarzı şarkılar yayınlıyor. Tolga Aslan İlk Şarkısı Ünlü Prodüktörün ilk şarkısı Türkiye Patentli Plak Şirketi olan LAB Recordings Sony Music Turkey etiketi ile ‘’White Horse’’ dur. Daha sonrasında aynı plak şirketinden çıkış yapmış bir diğer teklisi ‘’In My Bedroom’’ dur. Şarkı Bir çok listeye damgasını vurdu.Tüm platformlarda 10M+ dinleyiciye ulaştı. Bu başarısının ardından Global plak şirketlerinin dikkatini fazlasıyla çeken ünlü prodüktörün, son şarkısı Sony Music Danimarka Patentli Dünyanın bildiği plak şirketi ‘’One Seven’’ dan çıkış yaptı. Bu tekli ile birlikte sadece Spotify’da 3M+ dinleyiciye ulaştı.Her geçen gün bir çok dance radiolarında şarkı çalmaya ve bir çok sahnede Shazam’lanmaya devam ediyor.

Dünya çapında tanınan Tolga Aslan birçok ünlü isimle şarkılar yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıkıcak. Malbec Records B.V etiketiyle yayınlanacak olan şarkısı  şimdiden merak uyandırmaya başladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakalayacak ve BBC Radio 1 ve birçok ünlü DJ'ler tarafından supportlanacak. Ayrıca ünlü prodüktörün yepyeni single çalışmalarıda çok yakında karşımıza çıkıcak. Tüm Dijital platformlarda yayınlanacak olan şarkılar, dinleyicilerin algısında tam noktaya oturacak. Tolga Aslan çok yakında kliplerininde çalışmalarının biteceğini belirterek, tüm dinleyicilerimle yeni vizyonumuzu paylaşmayı büyük heyecanla beklediğini belirtti. 

Ayrıca Tolga Aslan, 2021 ve 2022 ‘de Sony Music Denmark Patentli Label olan ‘’One Seven’’ dan şarkılıarını çıkartmıştır. Çıkardığı ‘’Gangstas Paradise’’ ve ‘’Changed the Way You Kiss Me’’ şarkıları Spotify’da totalde 10 Milyon dinlenmeyi geçerek yeni bir rekora imza attı. Sanatçının yaptığı teklilerde dultra geniş bass dizaynı ve enstürmanlar yer alıyor. Spotify’da 25binden fazla playliste giren şarkılar  2021 ‘de En’ler arasına girmişti. Ayrıca Apple Music’te Shazam Stars ve Yılın En İyi Global Hitleri Listesinede girmeyi başardı. Tüm zamanlarda başta YouTube olmak üzere 50M+ dinlendi. Tolga Aslan, çok yakında yine bu tarz işlerin geleceğini söyleyerek’’ Çalışmak, başarmanın yarısıdır’’ dedi.

Tolga Aslan Sosyal Medya ;




✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe