Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Gent Danışmanlık Hemşirelik Hizmetleri

Hemşirelik hizmetleri günümüzde çok fazla talep gören bir meslektir. Bireye ve topluma her zaman yardım etmeyi amaçlayan bir sağlık disiplin...

Gent Danışmanlık Hemşirelik Hizmetleri

Hemşirelik hizmetleri günümüzde çok fazla talep gören bir meslektir. Bireye ve topluma her zaman yardım etmeyi amaçlayan bir sağlık disiplininden oluşur. Bu amaçta öncelik hasta ya da bakıma muhtaç olan bireyin en iyi şekilde tedavisinin yapılması ve sağlının korunmasıdır. Hemşirelik hizmetleri uygulanmadan önce aile ile görüşmeler yapılır ve hastanın durumu hakkında bilgiler alınır. İlk olarak ihtiyaçlar belirlenir, bakım ve hizmet konusu planlanır. Sonrasında belirlenen tedavi uygulanır ve sonuç değerlendirilir. 

Gent hemşirelik hizmetleri, mesleki bilgi ve becerinin yanı sıra ahlaki davranış, sabır ve davranış temelini çok önemsemektedir. Mesleki açıdan uyması gereken kuralları bilmeli, gelişen teknoloji ile çağdaş bilgiye sahip olmalıdır. Hasta ve hasta yakınlarının beklentilerini karşılamak için gerekli özeni göstermelidir. Bu yüzden izmir hemşirelik hizmetlerine çok önemli görevler düşmektedir. Bizde Gent Danışmanlık olarak İzmir hemşirelik hizmetleri içerisinde profesyonel bir şekilde işimizi yönetmekteyiz. Verdiğimiz hizmetin her zaman odak noktasında bireyler ve aile, yakın çevreleri bulunmaktadır. Bünyemizde bulunan hemşirelerimiz danışmanlığın temel değerlerini esas alarak bilimsel sonuçlara ve kanıtlara dayalı olarak izmir hemşirelik hizmetlerini yürütmektedirler. 

Misyonumuzu ve vizyonumuz değerli bireylerimize ve ailelerimize doğru bir şekilde aktarmatadırlar. Hemşirelerimizin bize gelen her bireyin iyi ve kaliteli bakım alması için en iyi şekilde çalıştığını biliyoruz. Bunun bilincinde olarak görevlerini olması gerektiğinden daha iyi bir şekilde yerine getiriyorlar. Ayrıca bu mesleği yapan hemşirelerin ahlaki değerleri, sabrı ve vicdanı öne çıkan özelliklerindendir. İzmir’de hemşirelik hizmetlerimizin hastalara sunduğu kaliteli, güler yüzlü hizmet ve bakım sayesinde hastaların, bireylerin iyileşme süreçleri her geçen gün daha da kısalıyor.

İzmir hemşirelik hizmetlerinde evde bakım ve hastanede bakım olarak iki farklı hizmet sağlamaktayız. Birey için en uygun alan neresi olacaksa orası tercih edilir. Sağlığı ile ilgili çok büyük bir sorun olmadığı takdirde evde bakım yapılabilir. 

Evde bakım hemşireleri çoğunlukla felçli, yaşlı ve engelli olan bireyler için önceliktir diyebiliriz. Hastaların iyileşme süreçlerine hem mental hem de fiziksel anlamda yardımcı olmaya çalışırlar. Yaşam kalitelerini ve sağlık durumlarını gün geçtikçe iyileştirmeyi amaçlarlar. Evde bakım hemşiresi hastanın ailesi ile de sürekli iletişim halinde olmalıdır. Bunun yanı sıra olası bir problemde hastaneyi bilgilendirmeli ve en kısa sürede çözüme ulaşılmalıdır.  

Hastane bakım hemşireleri ise evde bakım hemşirelerine göre daha kordinedir. Çünkü hastanede olmanın verdiği bir avantaj söz konusudur. Ancak yine de evde bakım hemşiresi için geçerli olan her durum hastane hemşiresi için de geçerlidir.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok